MENU

Vi anbefaler 3-5 serveringer pr. person

Ristede jordskokker, Vesterhavsbechamel & ramsløgspesto
kr. 145,-

Hvide asparges, vinaigrette, rygeostcreme & ørredrogn
kr. 135,-

Spinat-cavatelli, grillede ærter & sauce nage
kr. 165,-

Confiteret Rokkedahl-kylling, grillolie, majs & svampe
kr. 175,-

Grønne asparges, kålskud, rejer, nye danske kartofler & blanquette
kr. 165,-

Højreb af økologisk Bertels Gris, majs, perleløg & skysauce
kr. 185,-

Rødgrød à la Blossom
kr. 125,-

Havgus, karamelsten & tomat
kr. 145,-

Koldskålscreme, syltede rabarber, vaniljeis & crumble
kr. 135,-

VINKORT

Forkæl ganen med gode vine

TASTE OF BLOSSOM

Læn dig tilbage og oplev køkkenchefens anbefaling

Grønne asparges, kålskud, rejer, nye danske kartofler & blanquette
2021 Jet City, Riesling, Colombia Vally, USA

Ristede jordskokker, Vesterhavsbechamel & ramsløg
2023 Rosso & Bianco – Chardonnay, Francis Ford Coppola, USA

Højreb af økologisk Bertels Gris, majs, perleløg & skysauce
2022 Purato, Siccari Appassimento Rosso, Sicilien, Italien

Rødgrød à la Blossom
2023 Volpi, Moscato d’Asti, Piemonte, Italien

Menu – kr. 495,-
Vinmenu – kr. 425,-