MENU
Vi anbefaler 3-5 serveringer pr. person
Ceviche af makrel, agurk, dild & tomat
kr. 145
Stegt courgette, bagt kulmule & urtesauce
kr. 155
Tomat, figenblad & dansk ”burrata”
kr. 145
”Majs à la Blossom”
kr. 135
Blomkål, ørred & fumé
kr. 145
Salat, courgette, agurkecremè & ristede majs
kr. 125
Confiteret blomkål, vesterhavsost & nye løg
kr. 145
Linguine, blåmuslinger & urter
kr. 155
Blomkålspuré, majs, dry aged Duroc & sauce d’estragon
kr. 165
Kantareller, ærter, ballotine af kylling & sauce blanquette
kr. 155
Udvalg af oste & sødt
kr. 135
Jordbær i frossen koldskål
kr. 135
Figenblad, sprød mandel & blommesorbet
kr. 135
Crumble, stikkelsbær & crème d’fromage
kr. 125
TASTE OF BLOSSOM
Læn dig tilbage og oplev køkkenchefens anbefaling
Ceviche af makrel, agurk, dild & tomat
2022 Weszeli, Grüner Veltliner “Langlois”, Kamptal, Østrig
”Majs à la Blossom”
2021 Sartori Marani Bianco Veronese, Veneto, Italien
Kantareller, ærter, ballotine af kylling & sauce blanquette
2020 Maison Albert Sounit, Bourgogne rouge, Frankrig
Figenblad, sprød mandel & blommesorbet
N.V. Anecoop, Dulce de Moscatel “Reymos”, Valencia, Spanien
Menu – kr. 495
Vinmnu – kr. 425