MENU
Vi anbefaler 3-5 serveringer pr. person
Pommes Anna, syltede løg & kyllingehjerte
kr. 145
”Blomsterbede”, figenblad & sennepsvinaigrette
kr. 135
Ørredtatar, sennep, gulbeder & sprød kartoffel
kr. 145
Ravioli, kastanje, græskar & salvie
kr. 155
Havtaske, broccolini & fiskefumé
kr. 165
Selleriblomst, krydret græskar & ørredrogn
kr. 155
Fiskesuppe, blåmusling & hvid fisk
kr. 155
Gråsten kylling, gulbeder & kærnemælksblanquette
kr. 165
Duroc tværreb, kastanjepuré, sprøde løg & glace
kr. 175
Smørstegt brioche, Arla Unika Sirius & ribs
kr. 135
Honningmousse à la Blossom
kr. 145
Grillede blommer, kastanje, karamel & olivenolie
kr. 135
VINKORT
Forkæl ganen med gode vine
TASTE OF BLOSSOM
Læn dig tilbage og oplev køkkenchefens anbefaling
Selleriblomst, krydret græskar & ørredrogn
2021 Vignaioli contra soarda, Vespiola, Veneto, Italien
Ravioli, kastanje, græskar & salvie
2022 Clos Henri, Sauvignon Blanc, New Zealand
Duroc tværreb, kastanjepuré, sprøde løg & glace
2021 Stone Peak, Zinfandel, Lodi, Californien, USA
Honningmousse à la Blossom
2020 Tokaj Hétszolo, Tokaji Late Harvest, Tokaji, Ungarn
Menu – kr. 495
Vinmenu – kr. 425