MENU

Vi anbefaler 3-5 serveringer pr. person

Rømørejer med tangsalat & rejesauce
kr. 145

Grønne asparges med peberrodscreme & tomat
kr. 135

”Blooming onion” med sur-sød sauce
kr. 125

Nye danske kartofler, ærter, ramsløg & rygeost
kr. 135

Syrlig gulerodspuré, røget ørred, kål, brunet smør & hasselnødder
kr. 145

Romaine med gedeost, æblegastrique & syltet æble
kr. 125

Grillet spidskål, brunet smør, hasselnødder & røget vesterhavsost
kr. 135

Mosaik af kulmule med ørredrogn & fumé
kr. 135

Skindstegt multe, porrecreme, asparges, sprød kartoffel & beurre blanc
kr. 155

Sticky pork med creme af porre & friteret gnocchi
kr. 155

Slider med trevlet gris, porrecreme, kål, gulerodscreme & vesterhavsost
kr. 145

Udvalg af oste & sødt
kr. 135

Havtornstærte med hvid chokolade & marengs
kr. 125

Jordbær med consommé af rabarber
kr. 135

Saltkaramel panna cotta med bagt rabarber & salt crumble
kr. 125

TASTE OF BLOSSOM

Læn dig tilbage og oplev køkkenchefens anbefaling

Mosaik af kulmule med ørredrogn & fumé
2021 Château Ste. Michelle, Riesling, Washinton State, USA

Grønne asparges med peberrodscreme & tomat
2022 Pazo de Villarei, Albariño, Rias Baixas, Spanien

Sticky pork med creme af porre & friteret gnocchi
2022 Purato, Siccari Appassimento Rosso, Sicilien, Italien

Jordbær med consommé af rabarber
2022 Volpi, Moscato d’Asti, Piemonte, Italien

Menu – kr. 495
Vinmnu – kr. 385