MENU

Vi anbefaler 3-5 serveringer pr. person

Ceviche af makrel, agurk, dild & tomat
kr. 145

Stegt courgette, bagt kulmule & urtesauce
kr. 155

Tomat, figenblad & dansk ”burrata”
kr. 145

”Majs à la Blossom”
kr. 135

Blomkål, ørred & fumé
kr. 145

Salat, courgette, agurkecremè & ristede majs
kr. 125

Confiteret blomkål, vesterhavsost & nye løg
kr. 145

Linguine, blåmuslinger & urter
kr. 155

Blomkålspuré, majs, dry aged Duroc & sauce d’estragon
kr. 165

Kantareller, ærter, ballotine af kylling & sauce blanquette
kr. 155

Udvalg af oste & sødt
kr. 135

Jordbær i frossen koldskål
kr. 135

Figenblad, sprød mandel & blommesorbet
kr. 135

Crumble, stikkelsbær & crème d’fromage
kr. 125

TASTE OF BLOSSOM

Læn dig tilbage og oplev køkkenchefens anbefaling

Ceviche af makrel, agurk, dild & tomat
2022 Weszeli, Grüner Veltliner “Langlois”, Kamptal, Østrig

”Majs à la Blossom”
2021 Sartori Marani Bianco Veronese, Veneto, Italien

Kantareller, ærter, ballotine af kylling & sauce blanquette
2020 Maison Albert Sounit, Bourgogne rouge, Frankrig

Figenblad, sprød mandel & blommesorbet
N.V. Anecoop, Dulce de Moscatel “Reymos”, Valencia, Spanien

Menu – kr. 495
Vinmnu – kr. 425