MENU
Vi anbefaler 3-5 serveringer pr. person
Ristede jordskokker, Vesterhavsbechamel & ramsløgspesto
kr. 145,-
Hvide asparges, vinaigrette, rygeostcreme & ørredrogn
kr. 135,-
Spinat-cavatelli, grillede ærter & sauce nage
kr. 165,-
Confiteret Rokkedahl-kylling, grillolie, majs & svampe
kr. 175,-
Grønne asparges, kålskud, rejer, nye danske kartofler & blanquette
kr. 165,-
Højreb af økologisk Bertels Gris, majs, perleløg & skysauce
kr. 185,-
Rødgrød à la Blossom
kr. 125,-
Havgus, karamelsten & tomat
kr. 145,-
Koldskålscreme, syltede rabarber, vaniljeis & crumble
kr. 135,-
VINKORT
Forkæl ganen med gode vine
TASTE OF BLOSSOM
Læn dig tilbage og oplev køkkenchefens anbefaling
Grønne asparges, kålskud, rejer, nye danske kartofler & blanquette
2021 Jet City, Riesling, Colombia Vally, USA
Ristede jordskokker, Vesterhavsbechamel & ramsløg
2023 Rosso & Bianco – Chardonnay, Francis Ford Coppola, USA
Højreb af økologisk Bertels Gris, majs, perleløg & skysauce
2022 Purato, Siccari Appassimento Rosso, Sicilien, Italien
Rødgrød à la Blossom
2023 Volpi, Moscato d’Asti, Piemonte, Italien
Menu – kr. 495,-
Vinmenu – kr. 425,-