MENU
Vi anbefaler 3-5 serveringer pr. person
Confiteret endive med jordskokkepuré, kyllingeskind, rosapeber
& sauce på grillet grønkål og økologisk øl
kr. 145,-
Ising med kyllingelever, Belle De Boskoop,skorzonerod,
fumé på pighvar & vin jaune
kr. 165,-
Variation af svampe med Vesterhavsost & valnødder
kr. 135,-
Tagliatelle med smørsauce & ørredrogn
kr. 175,-
Fjerkræsmousse i smørstegt brød, citronmayonnaise
& portvinspocheret trøfler
175,-
Laks, skalotteløg & hummerbisque
165,-
Højreb af økologisk Bertels Gris, skovbær, smørstegte svampe & skysauce
185,-
Iscreme af jordskokker, piment, fermenteret figner, vanilje & hvid portvin
kr. 135,-
Pærekompot med Høost & rosmarin
kr. 145,-
”French toast” a lá Blossom, blåbærkompot & vaniljeis
kr. 145,-
VINKORT
Forkæl ganen med gode vine
TASTE OF BLOSSOM
Læn dig tilbage og oplev køkkenchefens anbefaling
Ising med kyllingelever, belle de boskoop, fumé på pighvar & vin jaune
2020 Maison Albert Sounit, “Bourgogne Blanc”
Confiteret endive med jordskok puré, sprødt kyllingeskind, rosapeber,
& sauce på grillet grønkål og økologisk øl
2023 Engblomst, Solaris, Tusen vin, Holbæk
Højreb af økologisk Bertels Gris, skovbær, smørstegte svampe & skysauce
2022 M. Chapoutier, Adunatio “Collection Bio”, Rohne, Frankrig
”French toast” a lá Blossom, blåbærkompot & vaniljeis
2020 Tokaj Hétszolo, Tokaji Late Harvest, Tokaji, Ungarn
Menu – kr. 495
Vinmenu – kr. 425