MENU

Vi anbefaler 3-5 serveringer pr. person

Pommes Anna, syltede løg & kyllingehjerte
kr. 145

”Blomsterbede”, figenblad & sennepsvinaigrette
kr. 135

Ørredtatar, sennep, gulbeder & sprød kartoffel
kr. 145

Ravioli, kastanje, græskar & salvie
kr. 155

Havtaske, broccolini & fiskefumé
kr. 165

Selleriblomst, krydret græskar & ørredrogn
kr. 155

Fiskesuppe, blåmusling & hvid fisk
kr. 155

Gråsten kylling, gulbeder & kærnemælksblanquette
kr. 165

Duroc tværreb, kastanjepuré, sprøde løg & glace
kr. 175

Smørstegt brioche, Arla Unika Sirius & ribs
kr. 135

Honningmousse à la Blossom
kr. 145

Grillede blommer, kastanje, karamel & olivenolie
kr. 135

VINKORT

Forkæl ganen med gode vine

TASTE OF BLOSSOM

Læn dig tilbage og oplev køkkenchefens anbefaling

Selleriblomst, krydret græskar & ørredrogn
2021 Vignaioli contra soarda, Vespiola, Veneto, Italien

Ravioli, kastanje, græskar & salvie
2022 Clos Henri, Sauvignon Blanc, New Zealand

Duroc tværreb, kastanjepuré, sprøde løg & glace
2021 Stone Peak, Zinfandel, Lodi, Californien, USA

Honningmousse à la Blossom
2020 Tokaj Hétszolo, Tokaji Late Harvest, Tokaji, Ungarn

Menu – kr. 495
Vinmenu – kr. 425