MENU

Vi anbefaler 3-5 serveringer pr. person

Confiteret endive med jordskokkepuré, kyllingeskind, rosapeber
& sauce på grillet grønkål og økologisk øl
kr. 145,-

Ising med kyllingelever, Belle De Boskoop,skorzonerod,
fumé på pighvar & vin jaune
kr. 165,-

Variation af svampe med Vesterhavsost & valnødder
kr. 135,-

Tagliatelle med smørsauce & ørredrogn
kr. 175,-

Fjerkræsmousse i smørstegt brød, citronmayonnaise
& portvinspocheret trøfler
175,-

Laks, skalotteløg & hummerbisque
165,-

Højreb af økologisk Bertels Gris, skovbær, smørstegte svampe & skysauce
185,-

Iscreme af jordskokker, piment, fermenteret figner, vanilje & hvid portvin
kr. 135,-

Pærekompot med Høost & rosmarin
kr. 145,-

”French toast” a lá Blossom, blåbærkompot & vaniljeis
kr. 145,-

VINKORT

Forkæl ganen med gode vine

TASTE OF BLOSSOM

Læn dig tilbage og oplev køkkenchefens anbefaling

Ising med kyllingelever, belle de boskoop, fumé på pighvar & vin jaune
2020 Maison Albert Sounit, “Bourgogne Blanc”

Confiteret endive med jordskok puré, sprødt kyllingeskind, rosapeber,
& sauce på grillet grønkål og økologisk øl
2023 Engblomst, Solaris, Tusen vin, Holbæk

Højreb af økologisk Bertels Gris, skovbær, smørstegte svampe & skysauce
2022 M. Chapoutier, Adunatio “Collection Bio”, Rohne, Frankrig

”French toast” a lá Blossom, blåbærkompot & vaniljeis
2020 Tokaj Hétszolo, Tokaji Late Harvest, Tokaji, Ungarn

Menu – kr. 495
Vinmenu – kr. 425